dimarts, 29 de juliol de 2014

I ja en són 3!!

Ja hem arribat als 3 mesos i no puc fer l'explicació sense comentar la visita a l'infermera d'ahir. Pes 6.730 kg, mida 62cm. Xerrant tota l'estona i enfadada perquè la vacuna no li va agradar.

Sisi... tenim una noia amb caràcter! I és que cada dia ens demostra millor el què vol. Ara per demanar teca ja no li cal plorar, se'm queda mirant fixement i així jo ja puc deduïr que té un budell buit.

Ara ja no dorm tant durant el dia i les nits són encara més tranquil·les. A causa de no dormir tant li permet experimentar i descobrir coses noves. Ja juga amb el gimnàs, la Sra. Vaca (no sóc jo eh!!) i el Sr. Girafu. Li agrada sentir com les boletes de la Mussola cauen mentre la fem girar i ella l'intenta agafar. Li encanta que li expliquem contes i que li cantem cançons on ella n'és la protagonista. Ha descobert que pot cridar i li fa tanta gràcia que ho fa sigui l'hora que sigui!! (Els veïns ens faran fora de casa jeje). Si l'ajudem a mantenir l'equilibri ja s'aixeca i baixa ja que a les cames hi té molta força, a la que ens despistem ja caminarà ^^' També ha començat a fer croquetes i al llit dona voltes i va baixant.. qualsevol dia ens la trobem als peus!! Vaja, que aquest mes ha fet molts canvis i ha aprés moltes coses noves! :)

Aquí el resumet a partir de les fotos!!


Fent girs durant la nit (el que surt a la foto pot ser el Marc o un model qualsevol perquè pugueu veure com es gira.... (El Marc no m'ha donat permís per penjar la foto juju))


Mireu que guapa amb la seva diadema!! ^^


El primer dia que l'hem portat amb la motxilla de porteigTreballant amb el papa.


L'avi fent-la volar!! Vola, vola Coaner!! 


Descobrint sistemes perquè dormi més ràpid i més estona!


Superfashion amb les seves ulleres de sol!


"Jugant" amb la Vyna!


En bikini....supersexy!!


Experta en botelletes!!


Jugant amb la besàvia.


Foto fent lleteta del mes! ^^


Acabada de dutxar


Fent amics.


Mirant colors mentre viatge.


Selfie d'estrangis de la familia!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada