dimecres, 3 de desembre de 2014

I ja en van 7!

Increïble!  El temps passa més ràpid o m'ho sembla a mi??

Ja té 7 mesos!! Buff!!

Aquest mes ha estat un dels més divertits de moment! Hem començat amb el blw (aquí podeu veure què és i perquè val la  pena) i és taaaant maco veure-la com gaudeix del menjar al seu ritme!! ^^ Ja li hem donat a provar mandarina, platan, taronja, pera, patata, ous, pa, pastanaga, pollastre, macarrons, carbassa i tomàquet. El que més li ha agradat és el platan, el pa i el tomàquet.

Està xerraire com mai!! Ens passem el dia (i nit de vegades) escoltant tatatata amb la veu més dolça del món! Té veu i careta d'angeleta però sembla que el caràcter i les idees no hi van pas a la mà jaja i sinó pregunteu-ho a la Vyna!!

Quan vol alguna cosa s' hi llença de cap i no s' ho pensa dues vegades no... estem fent més braços que si anéssim al gimnàs!  S' aguanta molt bé asseguda i juga soleta força estona, això sí,  sempre amb nosaltres mirant i com més aprop millor. Ara li ha donat per voler estar de peu i quan la volem asseure es posa tiesa pk l'aguantem aixecada i l'altre dia fent això ens va sorprendre amb les seves primeres passetes!! Encara no m'ho crec ara!! ^^ però tenim clar que tot i que fa molta gràcia no la forçarem perquè és dolent per ella.

Ja li ha sortit una denteta i no tenim clar si també n'hi ha una segona!! Cada vegada que li intentem mirar treu la llengua i no hi ha manera però jo us puc assegurar que es noten sobretot si queixela!!

A principis de mes vam anar a les fires de Girona i li va agradar molt! Va viure tot el rebombori de les atraccions per primera vegada i li faltaven ulls per tanta cosa! Aprofitant la visita va conèixer a alguns dela cosins de Girona.
També vam anar a l'Ametlla de Mar a veure al seu avi que estava recent operat i li vam voler donar forces perquè es curi aviat!

Vam fer un dinar Hoolligan (que ja tocava jeje) i després vam anar a fer un volt per Portal de l'Àngel on va veure llums i arbres de Nadal per tot arreu! Quina cara i quins ulls!! :)

Hem fet moltes coses aquest mes i és que ara ja podem sortir més tranquils ja que ella aguanta força hores fora de casa sense estrès.

Apa! Us deixo ja amb un recull de fotos!!


Menjant pa amb el papa


De Castaween!!


A les fires de Girona


Ja comença el fred!!


Menjant pa, pastanaga i patata!!


Al cotxe ja vaig amb cadireta de gran!! 


Amb la Sophie!


Vam anar al Rec.10


Vam votar pel seu futur!


Encara més fred! brrr


Crema de carbassa i pa! Mmm! 


Les llums de nadal a Bcn són precioses!


El més a prop que estarà de menjar-se una piruleta en mooolt temps!


No li acaben de convèncer les orelleres


Banyitu amb la mama!! Que bé s'ho va passar!


En busca del pis pels tiets!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada