dissabte, 10 de gener de 2015

8 mesos de princesa!

Anem una mica tard perquè amb les festes tot es complica...

Aquest mes ha estat un no parar!! Literalment! No para quieta ni un minut!! Amunt, aball, croqueta, desfer croqueta, botar, piscinassu, cargol, cohet, cranc.... bueno, tants moviments com pot!

Hem anat a la piscina!! I s' ho va passar teta! Primer no ho veia del tot clar però a la que va agafar confiança es llençava a pels suros!  Va estar casi una hora sense parar dins l'aigua!! Això sí, després va dormir ben plana! ^^

Ha après a aplaudir, de fet ara ho fa molt sovint. Primer ho feia amb els punys tancats però a la que va veure que amb els palmells feia soroll ja ho va començar a fer!

Gatejar no es pot dir que gateji... més aviat recula jeje es desplaça cap enrere!! A veure si el proper mes s' anima i va endavant! :)

Amb el menjar anem superbé!! Ja li hem donat cuixeta de pollastre, macarrons, maduixes.. Ai les maduixes!! que bones!! bé, que menja el què nosaltres!! :) Animo a tothom que tingui fills a provar el BLW ja que veure com mengen segons què, després de lo arrelats que estan els purés, és increïble!!

Un dia a la nit estava fent lleteta i de cop es va desenganxar. Es va mirar al Marc, li va agafar el braç i va dir: Papa. I el Marc es va desfer en babetes!!! ^^ va ser molt maco!! Ja tinc ganes que m'ho digui a mi, de moment només diu Mama quan plora, que també fa ilu... però no és el mateix! :)

Estem passant una "crisi" que se'n diu "ansietat per separació". Està tot el dia enganxadeta a mi, com diuen emmarada (enveja pk no vol estar amb ells XP). És durilla però sé que en breu li passarà i el que toca ara és fer-li costat i donar-li tot el recolzament i els mimitus que necessita.  

Apa! Us deixo el resum fotogràfic! 


Les banyeres li encanten...


...per això la vam dur a la piscina!


Ajudant a muntar l'arbre de nadal


Coaner-Vyna la història d'una amistat curiosa


Però quan dorm si que s'hi acosta!! ^^


Trastejant a la zona de jocs


BLW a tope!! Macarrons amb tomàquet!! Mmm!


També fem manualitatsEls llums de Nadal li han encantat!!


Amb un kiki! (o kiriki o com li volgueu dir!!)


Love is in the air!


Ja agafa posses de model!


Vam anar a l'Ametlla de Mar! I feia mooolt fred!Una cullera? Cap a la boca!! A..que no anava així això?


Una altra picada de tió! 


Ella és la Qween però sense corones!! :)


Primer contacte amb els patges!! 


Una mirada que ho diu tot... :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada