dijous, 10 d’abril del 2014

Boja per les compres!

Aiaiai!! És un tema taaant complicat!! Bé, de complicat no en té res!! El problema és que si la roba per a tu enganxa la de nens petits ja ni t'explico!!

Quan no saps si serà nen o nena fas ullades (és inevitable no fer-ne) però clar, no t'hi acabes de fixar. Això sí, un cop t'han confirmat si hi ha tita o no hi ha tita la roba que anaves mirant ara porta un cartell lluminós, fluorescent, subratllat i en negreta tot dient: "Estarà guapíssima amb aquest vestit!!"

I aquí si que ja l'has liat. Sobretot si enganxes època de rebaixes i està tot "bé" de preu, perquè la robeta és cara però si busques ofertes pots firar-te per poquets diners.

Total que abans passaves per la secció bebés ràpid però ara t'hi pots passar hores!! I si et passa com a mi casi t'oblides que tu també t'has de vestir i que la teva panxa va creixent i aviat no cabrà dins de cap dels pantalons o samarretes que tens!!

El pitjor de tot són les botigues on-line d'ofertes. Allà si que tu carregues el cistell amb tot el què t'agrada i clar, per aprofitar despeses d'enviament no compraràs dues peces només... Total que després de carregar força un cistell que no pesa tanques els ulls i apretes el número de la tarja de crèdit casi de memòria i li dones a acceptar. Ja està! En uns dies rebras el paquet com si fós un regalet a casa.

Doncs bé, sense donar-nos-en compte ja tenim a la Coaner vestida fins al mig any!! Però està clar que si tornem a trobar bones ofertes alguna cosa més segur que li caurà!


(Foto de la primera tongada de compres!!)




1 comentari:

  1. A mi m'ha passat el mateix amb la roba, i això que tinc nebodetes que me'n deixaran i alguna companya de feina que ja me'n ha portat però és inavitable i sobretot si són ofertes, jijii!

    ResponElimina